Zbog čestih promjena mjerodavnog zakonskog okvira s vremena na vrijeme moramo izmijeniti i/ili dopuniti sljedeće Uvjete korištenja. Stoga molimo korisnika da pregleda ove Uvjete korištenja prije svakog posjeta internetskoj stranici i uzme u obzir izmjene i/ili dopune.

E.ON Energetski savjetnik (dalje u tekstu Savjetnik) usluga  je tvrtke EON Hrvatska d.o.o. Stranica E.ON Energetski savjetnik ne preuzima nikakvu odgovornost za eventualne pogreške i netočne informacije u sadržaju na ovoj internetskoj stranici. Sadržaj na stranici informativnog je karaktera, a za precizne podatke posjetite www.eon.hr.

Opći uvjeti korištenja internetske stranice

  1. Autorsko pravo

Naše su internetske stranice (sadržaj, struktura) zaštićene autorskim pravom. Zaštitu autorskog prava posebice imaju sve kopije, prerade, prijevodi, pohranjivanje i obrada drugim sredstvima, uključujući pohranjivanje ili obradu elektroničkim sredstvima. Za uporabu dijela ili cijele internetske stranice potrebno je prvobitno pribaviti pisanu suglasnost tvrtke EON Hrvatska d.o.o.

  1. Zaštitni znakovi

Neovlaštena uporaba ili zloporaba zaštitnih znakova stranice Savjetnik za uštede izričito je zabranjena i predstavlja kršenje zakona o zaštitnim znakovima, zakona o autorskom pravu, druga prava intelektualnog vlasništva ili zakona o nelojalnoj konkurenciji.

  1. Odricanje od odgovornosti za internetske stranice trećih

Ove internetske stranice sadrže poveznice (tj. „hiperveze“) na druge internetske stranice koje uređuju treći i čiji sadržaj nije poznat Savjetniku. Savjetnik samo omogućuje pristup tim stranicama, no ne preuzima nikakvu odgovornost u pogledu njihovog sadržaja. Naše poveznice na internetske stanice trećih namijenjene su lakšoj navigaciji za korisnika. Izjave prikazane na povezanim stranicama nisu naše. Izričito se ograđujemo od svakog sadržaja na internetskim stranicama trećih za koje postoje poveznice na našoj internetskoj stranici. Osobito ne preuzimamo nikakvu odgovornost za kršenja zakonskih odredbi ili kršenja prava trećih do kojih dolazi na tim stranicama.

Odricanje od odgovornosti vrijedi za sve poveznice koje se prikazuju na internetskoj stranici www.savjetnik-za-ustede.hr te za sav sadržaj internetskih stranica na koje je korisnik usmjeren putem takvih poveznica.

  1. Opće odricanje od odgovornosti

Odgovornost za štetu koja nastaje zbog korištenja ove internetske stranice – neovisno o pravnom razlogu, uključujući delikt – ograničava se na štetu koja je nanesena namjerno ili grubim nemarom.

Savjetnik ne jamči da usluge ponuđene na njegovim internetskim stranicama ne sadrže greške te ne jamči dostupnost tih usluga.

  1. Usluga Savjetnika i slanje podataka

Usluga Savjetnika prikazana i pojašnjena na ovoj internetskoj stranici primjer je usluga dostupne od strane tvrtke EON Hrvatska d.o.o. Savjetnik ne jamči da su prikazani proizvodi/usluge dostupni i u vašem gradu. Rezervacijom Savjetnika odnosno prijavom za savjetovanje za uštedu te drugim oblikom slanja osobnih podataka dajete dozvolu da Vas naš predstavnik kontaktira s neobvezujućom ponudom za Vaše kućanstvo.

  1. Sigurnost podataka

Jamčimo da dostavljeni podaci neće biti ustupljeni trećim stranama te će biti korišteni isključivo u kreiranju neobvezujuće ponude.